pcm damaged [RESOLVED]

Discussion about problems you may have with KORG PA Manager.
hanidamiri
Posts: 4
Joined: 17 May 2017, 17:44

pcm damaged [RESOLVED]

Postby hanidamiri » 17 May 2017, 19:11

hi,

can u help me please?

when i use the pamanager my pcm is damaged

why?

hanidamiri
Posts: 4
Joined: 17 May 2017, 17:44

Re: pcm damaged

Postby hanidamiri » 17 May 2017, 21:49

also i have this message

you are runningkorg pa manager as an administartor
please close korg pa manager and run it withnormal user privileges

what should i do????????????????????????????????????

Admin
Site Admin
Posts: 342
Joined: 23 Feb 2014, 11:44
Location: London, UK
Contact:

Re: pcm damaged

Postby Admin » 18 May 2017, 00:55

Hi,

Let's clarify a few things.. When you open ANY set with the Sample Manager and click on a Sample. Do all sample sound damaged? Like hisssss noise?

You seem to be running the pa manager with Admin privileges.
Try:
1. Right-click the application’s shortcut, and then click Properties.
2. In the Properties dialog box, click the Compatibility tab.
3. Un-select the 'Run This Program As An Administrator' check box, and then click OK.
Image

hanidamiri
Posts: 4
Joined: 17 May 2017, 17:44

Re: pcm damaged

Postby hanidamiri » 18 May 2017, 07:25

hi,

yes its true when i load any set on the sample manager and click on any sample, its damaged ,all samples are damaged,why?
i tried alot of sets its same

also on my pc its not selected to run as an administrator
i dont know why is this dialog is appearing?

hanidamiri
Posts: 4
Joined: 17 May 2017, 17:44

Re: pcm damaged

Postby hanidamiri » 18 May 2017, 10:47

hi

thanks for help
every thing is ok now

Kokoaus
Posts: 1
Joined: 03 Jun 2017, 16:27

Re: pcm damaged

Postby Kokoaus » 04 Jun 2017, 10:31

I got same problem with. i follow the steps you write it but still the damaged and noisy samples sounds any other solution...

Admin
Site Admin
Posts: 342
Joined: 23 Feb 2014, 11:44
Location: London, UK
Contact:

Re: pcm damaged

Postby Admin » 05 Jun 2017, 22:39

Hi,

Try the following to fix the issue:

Click on: Start>>Control Panel>>Region>>>Administrative>>Change System Locale: Try English UK and restart the PC.
Image


Return to “Bugs & Errors”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest